Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії
«Фруктовий караван» Наталією Бочаровою




Весняно-літній період – це сезон локальних овочів, які повинні включатися до раціону харчування кожної людини. Саме така тема була обрана для проведення другого майстер-класу у рамках співпраці ЧТЕІ ДТЕУ та компанії «Фруктовий караван».

У лабораторії з виробництва ресторанної продукції та устаткування ЧТЕІ ДТЕУ старшим викладачем Любов’ю Струтинською спільно з велнес-консультантом, дієтологом, лікарем функціональної медицини Наталією Бочаровою був проведений другий майстер-клас з технології приготування страв так званої «Здорової тарілки».

Слухачами майстер-класу стали студенти спеціальності «Харчові технології» та слухачі професійної (сертифікатної) програми підвищення кваліфікації за напрямом «Інноваційні методи та процеси роботи закладів ресторанного господарства», викладачі Чернівецького кооперативного фахового коледжу економіки і права.

Цього разу серед продуктів і сировини спікери обрали: кабачок, помідори, шампіньйони, цибуля порей, корінь куркуми, ківі та виноград.

Під час заходу учасники готували і презентували холодні та гарячі закуски, другі страви, соуси та гарніри із перелічених овочів та фруктів, використовуючи форми нарізання, температурні режими, правила поєднання продуктів, що сприяють збереження їх корисних властивостей.

Висловлюємо вдячність компанії-партнеру «Фруктовий караван» за співпрацю та соціальну активність! Спільними зусиллями формуємо здорову українську націю!


Фотозвіт...


Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії «Фруктовий караван» Наталією Бочаровою