Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії
«Фруктовий караван» Наталією Бочаровою




Третій майстер-клас у рамках співпраці ЧТЕІ ДТЕУ з компанією «Фруктовий караван», з метою популяризації вживання плодово-овочевої сировини серед студентської молоді та розширення асортименту овочевої продукції для повсякденного вживання.

Для проведення майстер-класу були обрані такі основні інгредієнти: буряк столовий, цибуля ріпчаста, листова зелень, лимон, часник, огірок, журавлина, а також додаткові: різноманітні спеції, олії та гострий перець. За традицією проведення майстер-класів на тему «Здорової тарілки» набір овочевої сировини, підібраний з урахуванням повного добового раціону та добової потреби організму людини у нутрієнтах.

За традицією спікерами заходу були: Наталія Бочарова, велнес-консультант, дієтолог, лікар функціональної медицини, та Любов Струтинська, старший викладач кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ.

Під час майстер-класу пані Наталія презентувала авторську страву – салат «Бетаїнове щастя». Також учасники майстер-класу мали змогу спільно приготувати і продегустувати такі страви: деруни з буряка на овочевій подушці; гаспаччо з буряка; ікра з буряка з соусом з журавлини, часнику та гострого перцю; дерун фарширований овочевим салатом з гірчичним соусом; буряк запечений з цибулею по-селянськи зі спеціями.

Щиро вдячні компанії «Фруктовий караван» за надану свіжу та якісну сировину для створення страв, а Наталії Бочаровій – за надану можливість навчатися у провідних фахівців сфери здоров’я та краси.


Фотозвіт...


Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії «Фруктовий караван» Наталією Бочаровою