Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії
«Фруктовий караван» Наталією Бочаровою




Четвертий майстер-клас з приготування страв «Здорової тарілки» у рамках співпраці ЧТЕІ ДТЕУ з компанією «Фруктовий караван».

Традиційно спікерами майстер-класу були: Наталія Бочарова, велнес-консультант, дієтолог, лікар функціональної медицини, та Любов Струтинська, старший викладач кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ.

Під час майстер-класу готували страви з таких інгредієнтів: батат, помідори, базилік, капуста цвітна, розмарин, часник, в`ялені помідори, італійські спеції.

Основний інгредієнт – батат, який має універсальні технологічні властивості та високий глікемічний індекс, а також розмарин, в якому міститься кислота, що сприяє відновленню молодості шкіри людини, її укріплення та елестичності.

Результатом кулінарної творчості стали:

- салат «Молодість», у поєднанні із запеченим бататом;

- стейк з цвітної капусти, пюре із батату та в'ялених помідорів;

- суп-пюре з батату, цвітної капусти, помідорів з трюфелями та базиліком;

- плов з цвітної капусти із бататом-гриль.

Здоровим бути зовсім не важко, здоровим бути легко і смачно!


Фотозвіт...


Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії «Фруктовий караван» Наталією Бочаровою