Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії
«Фруктовий караван» Наталією Бочаровою
П’ятий майстер-клас з приготування страв «Здорової тарілки» у рамках співпраці ЧТЕІ ДТЕУ з компанією «Фруктовий караван».
Для майстер-класу було обрано такий овочевий набір: редька біла, брокколі, полуниця, мікс зелені, мікрогрін, перець болгарський, лайм.
Користь такого набору важко переоцінити, оскільки наявна вся кольорова палітра, купаж смаків та структур.
Спікери Наталія Бочарова, велнес-консультант, дієтолог, лікар функціональної медицини, та Любов Струтинська, старший викладач кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ, презентували овочевий салат, багатий на антоціани, антиоксиданти та клітковину, роблячи акцент на поєднанні соковитих овочів з мікрогріном та гострим перцем.
Студентам було надано можливість проекспериментувати з полуницею і вони здивували такими стравами, як: полуниця в шоколаді з чілі, смузі з полуниці, перцю, печеної моркви та оливкової олії, брокколі в соусі з огірка та зелені, перець печений під соусом з полуниці, рулети з печеного перцю з руколою, редька смажена з італійськими спеціями та чорним кунжутом.
Результати експериментів було продегустовано і надано органолептичну оцінку.