Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії
«Фруктовий караван» Наталією Бочаровою




Шостий майстер-клас з приготування страв «Здорової тарілки» у рамках співпраці ЧТЕІ ДТЕУ з компанією «Фруктовий караван».

Цього разу велнес-консультант, дієтолог, лікар функціональної медицини Наталія Бочарова та старший викладач кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ Любов Струтинська зробили акцент на різні техніки і створення кольорової гами на тарілці за класичними та іноваційними технологіями.

Результат справді вийшов кольоровий та корисний: морква карамелізована з руколою та зеленим соусом, яєчня на подушці з лободи та шпинату з печеним перцем капі, омлет овочевий, суп-пюре з печеного перцю та лободи, рукола смажена з сиром, редиска і огірок мариновані по-азіатськи. Родзинкою заняття стало морозиво з руколи за рецептом спікера: стиглий банан, авокадо, сік лайма і рукола.

«Здорова тарілка» може бути не тільки корисною, а й естетичною!


Фотозвіт...


Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії «Фруктовий караван» Наталією Бочаровою