Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії
«Фруктовий караван» Наталією Бочаровою
Сьомий майстер-клас з приготування страв «Здорової тарілки» у рамках співпраці ЧТЕІ ДТЕУ з компанією «Фруктовий караван».
На цей майстер-клас спікери Наталія Бочарова, велнес-консультант, дієтолог, лікар функціональної медицини, та Любов Струтинська, старший викладач кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ, обрали набір для фітнесу - різні овочі зеленого кольору. Основний інгредієнт – спаржа, додаткові – салат листовий ромен, огірки, зелена цибуля, зелень петрушки.
За імпровізованими рецептурами приготували та презентували: спаржу з соусом голандез, мікс листової зелені з соусом з імбиру та гострого перцю; білковий омлет з сумішшю зелені; салат ромен з соєвим соусом; човник з печеними овочами з соєвим соусом з імбиром.
«Стрункі і здорові!» – саме такий лозунг став основним на цьому майстер-класі.