Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії
«Фруктовий караван» Наталією Бочаровою
Восьме, заключне заняття з циклу майстер-класів було приурочене набору овочів з різних видів капусти. Маринували, запікали, тушкували у соусах, використовували весь творчий потенціал для створення широкого асортименту страв з локальних капустяних овочів.
Спікери: Наталія Бочарова, велнес-консультант, дієтолог, лікар функціональної медицини, та Любов Струтинська, старший викладач кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ ДТЕУ.
До заняття також долучились викладачі Ольга Адамович і Марія Каленюк (у рамках проходження підвищення кваліфікації) та студенти Чернівецького фахового коледжу бізнесу та харчових технологій.
На заході був присутній Василь Кифяк, заступник директора з наукової, науково-методичної роботи та міжнародних зв’язків ЧТЕІ. Під час дегустації приготовлених страв Василь Федорович зазначив перспективність таких майстер-класів у зв’язку з сучасною популяризацією та актуальністю гарстротуризму, а також поширення тренду різних видів харчування без вживання м’ясної сировини.
Щиро дякуємо власнику та засновнику компанії «Фруктовий караван» Сергію Богуляку за спонсорство у вигляді продуктів та сировини для проведення всіх восьми майстер-класів, а спікерці Наталії Бочаровій – за багаторічну співпрацю, активну позицію щодо популяризації здорового харчування серед студентської молоді та бажання ділитися досвідом і знаннями!