Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Мінародний семінар-воркшоп
«МARKETING AND EVENT MANAGEMENT IN RESTAURANT BUSINESS»




29 вересня 2023 року на базі Одеського національного технологічного університету у змішаному режимі проходив перший етап семінару-воркшопу «МARKETING AND EVENT MANAGEMENT IN RESTAURANT BUSINESS» від професора Міхаели Лазовіч з Academy of Applied Studies Belgrade (Сербія).

Англомовний захід, призначений для працівників, викладачів і студентів індустрії гостинності, відбувся за підтримки LA FONDATION POUR LA FORMATION HOTELIERE і кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ.

Лекторка детально розкрила тему, обґрунтовуючи та демонструючи реальні приклади маркетингової стратегії закладів ресторанного господарства Сербії.

До участі у цьому заході долучилися директор ЧТЕІ ДТЕУ Анатолій Вдовічен, його заступниця Ірина Лошенюк, завідувачка кафедри Валентина Чичун, доценти Тетяна Незвещук-Когут та Оксана Зеленюк, начальниця відділу Галина Полянко, а також студенти 1 і 2 курсів ОС «магістр».

Другий, завершальний етап семінару-воркшопу відбувся 9 жовтня 2023 року. Він передбачав представлення та захист індивідуальних проєктів 100 учасників заходу з різних провідних закладів вищої освіти, фахівців-практиків. За результатами поданих індивідуальних проєктів учасникам вручили відповідні сертифікати.

Щиро дякуємо організаторам заходу за ґрунтовну інформацію, практичні матеріали та обмін досвідом!



Фотозвіт...


Мінародний семінар-воркшоп «МARKETING AND EVENT MANAGEMENT IN RESTAURANT BUSINESS»