Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Прийом делегації від Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я і UCM-Italy




4 жовтня 2023 року до Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ прибула делегація у складі Паоло Брешіа (Paolo Brescia), президента Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я і UCM-Italy та випускника проєкту «Euro Est» Андрія Садового.

На зустрічі були присутні директор інституту Анатолій Вдовічен, заступник директора Василь Кифяк та завідувач кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Каріна Паламарек, які обговорювали з паном Паоло пропозиції щодо покращення рівня підготовки майбутніх фахівців.

Паоло Брешіа відзначив, що студенти ЧТЕІ ДТЕУ, які долучились до проєкту літньої практики в Італії, успішно її завершили, отримавши від підприємства та асоціації досить високі оцінки за результатами практики. Загалом вони продемонстрували непоганий рівень мовленнєвої та професійної підготовки і підвищили рівень свого сертифікату, деякі з них – одразу на декілька щаблів, що свідчить про високу відповідальність і вправність студентів.

Результатом робочої зустрічі стало продовження дії договірних відносин про співпрацю між Асоціацією UCM-Italy та ЧТЕІ ДТЕУ у напрямі організації закордонної практики для студентів, стажування і підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та проведення на базі інституту циклу підготовчих майстер-класів та онлайн-курсів з вивчення італійської мови.



Фотозвіт...


Прийом делегації від Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я і UCM-Italy