Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

VII-й міжнародний фестиваль
ресторанних технологій та фуд-дизайну BestCookFest




1-3 листопада 2023 року у Державному торговельно-економічному університеті (м. Київ) відбувся 7-й міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну BestCookFest, який організували для студентів та учнів профільних закладів вищої і професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва.

У фестивалі взяли участь представники зі всієї України, Словаччини та Італії. Учасники боролись як в індивідуальних, командних практичних класах, так і в Art-class.

Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ, який входить до складу Буковинської гільдії кулінарів Українського кулінарного союзу, представляли студенти у номінації «Art-class», і вийшло це у них зробити на досить високому рівні. Зокрема, золоті медалі та дипломи І ступеня у номінації «Бенто-торт» здобули:

- Кошурба Анастасія, студентка 3 курсу спец. «Харчові технології»;

- Іванюк Катерина, студентка 2 курсу спец. «Харчові технології та фуд-дизайн»;

- Кируцак Анастасія, студентка 4 курсу спец. «Харчові технології»;

- Гаврилюк Юлія, студентка 3 курсу спец. «Харчові технології».

Срібні медалі та диплом ІІ ступеня отримали:

- Литвин Марія, студентка 3 курсу спец. «Харчові технології», у номінації «Бенто-торт»;

- Білявинська Катерина, студентка 3 курсу спец. «Харчові технології», у номінації «Бенто-торт»;

- Кируцак Анастасія, студентка 4 курсу спец. «Харчові технології», у номінації «Художня робота з тіста (коровай)».

Бронзову медаль та диплом ІІІ ступеня у номінації «Крафтовий хліб» здобула Долінська Віталіна, студентка 2 курсу спец. «Харчові технології».

У рамках проведення фестивалю студент Андрій Крилов у лабораторії Державного торговельно-економічного університету демонстрував майстер-клас на тему «Автентичні страви Буковини».

Під час проведення фестивалю студенти ЧТЕІ ДТЕУ мали унікальну можливість продемонструвати високий рівень кулінарної майстерності, збагатити свій професійний досвід, дізнатися про новинки кулінарного мистецтва в Україні та світі.



Фотозвіт...


VII-й міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну BestCookFest