Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Заняття Школи кулінарної майстерності та сервісу
на базі «Creeme Cheese»




15 листопада 2023 року для слухачів Школи кулінарної майстерності та сервісу (керівниця – Любов Струтинська) проведено заняття на базі концептуального закладу ресторанного господарства «Creeme Cheese».

Лекцію-практикум проводила власниця закладу, гастрономічна менторка, кондитер Іоанна Дарічук.

Студенти ознайомились з етапами створення сучасних закладів ресторанного господарства; особливостями складання меню; креативними підходами у сервісі; технологіями сучасних десертів, адаптованих під вибагливих гостей; новинками ресторанних технологій, які створюють гармонію в конкретній концепції.

Практичною частиною заняття стала дегустація авторських десертів від пані Іоанни, на якій вона поділилася кондитерськими «фішками» їх виготовлення. Також студентам було продемонстровано низку сучасних натуральних наповнювачів та спецій, які використовуються у ресторанній продукції.

Саме проведення занять на базі провідних закладів ресторанного господарства та залучення компетентних фахівців-практиків створює для студентів комфортні умови навчання та сприяє формуванню сучасних фахових компетентностей!



Фотозвіт...


Заняття Школи кулінарної майстерності та сервісу на базі «Creeme Cheese»