Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Лекція-екскурсія на виробництво кави та ресторанної продукції
для кав'ярень компанії «Bacara»




29 листопада 2023 року для студентів кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу організовано лекцію-екскурсію на виробництво кави та ресторанної продукції для кав'ярень компанії «Bacara».

Захід проведений старшим викладачем Любов'ю Струтинською у рамках діяльності Школи кулінарної майстерності та сервісу.

Виробництво кави студентам продемонстрували техніки-технологи Тамара Білоока та Євдокія Турянська.

Обговорили:

- логістичні шляхи постачання зелених зерен кави, особливості контролю сировини на всіх етапах технологічного процесу;

- обсмажування та лабораторні дослідження;

- визначення товарної лінійки кави за «колесом смаку», правила проведення органолептичної оцінки кави як напою, характеристику класичного сегменту кави та сегменту Special tea.

Виробництво ресторанної продукції для кав'ярень продемонстрував начальник кондитерського та кулінарного цехів Артем Мельничук, який розповів про: правила прийому та зберігання сировини, технологічний процес виробництва фірмових кондитерських виробів, особливості організації лінії виробництва продукції у заготівельних цехах, використання інноваційної сировини та устаткування для створення конкурентної продукції у кав'ярнях.

Професіоналізм, любов до справи, командний дух та щирість у спілкуванні з молоддю є характерними особливостями роботи компанії «Bacara»! Дякуємо за досвід!



Фотозвіт...


Лекція-екскурсія на виробництво кави та ресторанної продукції для кав'ярень компанії «Bacara»