Майстер-клас «Класичні десерти у сучасній інтерпретації»
30 листопада 2023 року в лабораторії-студії ресторанних технологій ЧТЕІ ДТЕУ відбувся майстер-клас «Класичні десерти у сучасній інтерпретації» від випускника інституту, бренд-шефа Івана Іванчука. Захід організовано в рамках проведення Дня гостинності.
З метою профорієнтації у майстер-класі взяли участь студенти Чернівецького фахового коледжу бізнесу та харчових технологій і Чернівецького кооперативного фахового коледжу економіки і права, а також учні Професійно-технічного училища № 8. Учасники одержали теоретичні рекомендації від спікера щодо виробництва трендових десертів, правильного ведення технологічного процесу, ознайомились з презентацією з дотриманням вимог фуд-дизайну та отримали сертифікати про участь.
Для абітурієнтів організовано також екскурсію у навчальні лабораторії кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ ДТЕУ.