Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Обговорення проєкту ОП «Ресторанні технології та бізнес» ОС «магістр»




11 січня 2024 року відбулося обговорення проєкту ОП «Ресторанні технології та бізнес» ОС «магістр» гарантом та робочою групою освітньої програми.

У засіданні також взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу, зокрема:

- Паламарек Каріна Вікторівна, завідувачка кафедри, к.т.н., доцент, гарант ОП;

- Романовська Ольга Леонідівна, к.т.н., доцент кафедри, членкиня робочої групи;

- Брикова Тетяна Миколаївна, к.т.н., доцент кафедри, членкиня робочої групи;

- Ореховський Вадим Олегович, д.і.н.,професор кафедри;

- Гищук Роман Миколайович, к.геогр.н., доцент кафедри;

- Струтинська Любов Тодорівна, ст.викладач кафедри.

Під час зустрічі обговорювали такі питання: відповідність освітніх компонент результатам навчання та визначеним компетентностям; логічність і послідовність у вивченні освітніх компонент; застосування сучасних інтерактивних методів викладання в освітній програмі; відповідність ОП сучасним тенденціям ринку праці.

За результатами обговорення членами робочої групи було вирішено, що з метою удосконалення та здійснення комплексного аналізу освітньої програми небхідно провести додаткову зустріч за участю стейкголдерів кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу.



Фотозвіт...


Обговорення проєкту ОП «Ресторанні технології та бізнес» ОС «магістр»