Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Обговорення освітньої програми
спеціальності «Харчові технології»




19 лютого 2024 року відбулася робоча зустріч науково-педагогічного колективу кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ ДТЕУ з Оксаною Андріївською, директором сімейної кавʼярні «AB Coffee», яка є випускницею та зовнішнім стейкголдером кафедри.

Метою зустрічі було обговорення сучасних вимог ринку праці, основних вимог роботодавців до персоналу та удосконалення ОП спеціальності «Харчові технології» освітніх ступенів «молодший бакалавр», «бакалавр», «магістр».

У процесі обговорення Оксана Сергіївна підкреслила, що здобувачі ОП спеціальності «Харчові технології» мають змогу отримати належну теоретичну та практичну підготовку завдяки збалансовано підібраним освітнім компонентам, як обов’язковим, так і вибірковим. На думку стейкголдера, визначені у програмі компетентності відповідають сучасним запитам фахової підготовки на ринку праці.

Відгуки і пропозиції зовнішнього стейкголдера слугують основою для вдосконалення змісту та якості підготовки здобувачів вищої освіти кафедри.



Фотозвіт...


Обговорення освітньої програми спеціальності «Харчові технології»