Відкрита лекція Марії Паски, д.вет.н., професора,
завідувача кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУ ім. І.Боберського
29 лютого 2024 року для студентів кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу у змішаному режимі проведено відкриту лекцію на тему «Теоретичні та практичні аспекти інновацій у сучасному ресторанному господарстві». Лектор - Марія Паска, д.вет.н., професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету ім. І. Боберського.
На початку заходу з вступним словом виступила завідувач кафедри - к.техн.н., доцент Каріна Паламарек, яка зазначила важливість та актуальність обраної теми лекції і проведення таких зустрічей у рамках академічної мобільності та співпраці із закладами-партнерами. Це дає можливість розширювати коло спілкування та урізноманітнювати навчальний процес студентів.
Марія Зіновіївна представила слухачам актуальні та перспективні напрями розвитку ресторанного господарства сьогодні та у поствоєнний період: тренди у сервісі та технологіях, інноваційне устаткування, світові бренди у кулінарії, технології консервування та зберігання.
Висловлюємо слова вдячності професору Марії Пасці за змістовну та інформативно насичену лекцію, за постійну співпрацю та дружбу! Працюємо однією командою на спільну перемогу!