Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Відкрита лекція Марії Паски, д.вет.н., професора,
завідувача кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУ ім. І.Боберського




29 лютого 2024 року для студентів кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу у змішаному режимі проведено відкриту лекцію на тему «Теоретичні та практичні аспекти інновацій у сучасному ресторанному господарстві». Лектор - Марія Паска, д.вет.н., професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету ім. І. Боберського.

На початку заходу з вступним словом виступила завідувач кафедри - к.техн.н., доцент Каріна Паламарек, яка зазначила важливість та актуальність обраної теми лекції і проведення таких зустрічей у рамках академічної мобільності та співпраці із закладами-партнерами. Це дає можливість розширювати коло спілкування та урізноманітнювати навчальний процес студентів.

Марія Зіновіївна представила слухачам актуальні та перспективні напрями розвитку ресторанного господарства сьогодні та у поствоєнний період: тренди у сервісі та технологіях, інноваційне устаткування, світові бренди у кулінарії, технології консервування та зберігання.

Висловлюємо слова вдячності професору Марії Пасці за змістовну та інформативно насичену лекцію, за постійну співпрацю та дружбу! Працюємо однією командою на спільну перемогу!



Фотозвіт...


Відкрита лекція Марії Паски, д.вет.н., професора, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУ ім. І.Боберського