Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Навчальна екскурсія у ресторан «Bjork»




28 лютого 2024 року студенти першого та другого курсів кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу у межах вивчення освітніх компонент «Організація ресторанного господарства», «Організація ресторанного бізнесу» та «Барна справа» під керівництвом Паламарек Каріни Вікторівни та Паращук Анастасії Віталіївни відвідали ресторан «Bjork».

Випускник ЧТЕІ, зовнішній стейкголдер кафедри, співвласник ресторану «Bjork» Іванчук Іван ознайомив студентів із закладом, зокрема його типом, концепцією, режимом роботи, контингентом споживачів, а також з веденням ресторанного бізнесу загалом. Розглянули форми, методи, структуру і прийоми обслуговування споживачів відповідно до концепції закладу.

Наприкінці зустрічі завідувачем кафедри Каріною Паламарек та паном Іваном підписано договори з метою подальшої співпраці та можливістю проходження практичної підготовки здобувачів вищої освіти між кафедрою та рестораном «Bjork». Щиро дякуємо Івану Васильовичу за гостинність і професіоналізм!



Фотозвіт...




Навчальна екскурсія у ресторан «Bjork»