Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Засідання Школи кондитера




29 лютого 2024 року. Цьогоріч останній день зими став особливим для слухачів Школи кондитера - вони навчились готувати запашні булочки Сінабони. Пряний аромат кориці заполонив лабораторію-студію ресторанних технологій кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу. Студенти ознайомились із технологією приготування здобного дріжджового тіста, потім чаклували над чудовими смаколиками. Готові булочки полили сирно-ванільною масою. Неймовірно смачно!

Готувати з ЧТЕІ ДТЕУ – це просто! Спробуйте :)



Фотозвіт...







Засідання Школи кондитера