Результати підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників
зі спеціальності «Харчові технології»
Викладачі кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ ДТЕУ (завідувач кафедри Каріна Паламарек, доцент Ольга Романовська, доцент Тетяна Брикова, старший викладач Любов Струтинська) успішно закінчили навчання та продемонстрували зразкові показники у виконанні вимог індивідуального плану підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників зі спеціальності «Харчові технології», яка відбулася в період з 5 лютого по 15 березня 2024 року у Полтавському університеті економіки і торгівлі.
Навчання за програмою курсів дало змогу здобути комплексні знання з дисциплін фахового спрямування як важливого інструменту для організації освітнього процесу.
Викладачі кафедри висловлюють щиру подяку ректору Полтавського університету економіки і торгівлі Нестулі Олексію Олексійовичу та наставникам за навчання і цікаві практичні заняття.