Продовження циклу лекцій від стейкголдера,
ресторатора, експерта та тренера Євгена Пластуна
1 квітня 2024 року у рамках договору про співробітництво між ЧТЕІ ДТЕУ та ФОП Пластун Є.Ю, за організації Каріни Паламарек, зав. кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу, відбулося продовження циклу лекцій на тему «Команда та сервіс у ресторанному бізнесі» для студентів першого і другого курсів ОС «бакалавр» і «магістр» спеціальностей «Харчові технології» й «Готельно-ресторанна справа».
Євген зазначив, що якість хорошого сервісу у ресторані залежить від методів продажів. Особливий акцент зробив на мету продажу, а саме: допомогти гостю вибрати відповідну страву, проявити турботу про нього, збільшити середній чек. Розповів про основні й ефективні методи продажів, такі як: «ялинка», «ланцюжок», «кивок салівана»; альтернативна пропозиція; яскравий опис; запропонувати спробувати; метод «перше – останнє»; реклама нових страв; «вудка». Спікер розкрив секрети цих методів з урахуванням свого досвіду роботи в закладах ресторанного господарства, деталізував кожен метод окремо, а також звернув увагу на їхні особливості та навів практичні приклади.
Дякуємо нашому спікеру Євгену за співпрацю. Чекаємо на нові зустрічі!