Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Продовження циклу лекцій від стейкголдера,
ресторатора, експерта та тренера Євгена Пластуна




1 квітня 2024 року у рамках договору про співробітництво між ЧТЕІ ДТЕУ та ФОП Пластун Є.Ю, за організації Каріни Паламарек, зав. кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу, відбулося продовження циклу лекцій на тему «Команда та сервіс у ресторанному бізнесі» для студентів першого і другого курсів ОС «бакалавр» і «магістр» спеціальностей «Харчові технології» й «Готельно-ресторанна справа».

Євген зазначив, що якість хорошого сервісу у ресторані залежить від методів продажів. Особливий акцент зробив на мету продажу, а саме: допомогти гостю вибрати відповідну страву, проявити турботу про нього, збільшити середній чек. Розповів про основні й ефективні методи продажів, такі як: «ялинка», «ланцюжок», «кивок салівана»; альтернативна пропозиція; яскравий опис; запропонувати спробувати; метод «перше – останнє»; реклама нових страв; «вудка». Спікер розкрив секрети цих методів з урахуванням свого досвіду роботи в закладах ресторанного господарства, деталізував кожен метод окремо, а також звернув увагу на їхні особливості та навів практичні приклади.

Дякуємо нашому спікеру Євгену за співпрацю. Чекаємо на нові зустрічі!



Фотозвіт...



Продовження циклу лекцій від стейкголдера, ресторатора, експерта та тренера Євгена Пластуна