Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Майстер-клас на тему «Техніка приготування класичних коктейлів»
у рамках діяльності Школи бармена




15 квітня 2024 року у рамках діяльності Школи бармена (керівниця – Тетяна Брикова) для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа» було проведено майстер-клас на тему «Техніка приготування класичних коктейлів». Захід проводився барменом Владиславом Мойсієвим на базі CONFERENCE-CONCERT HALL FLORA CLUB та ресторану «Пікнік».

Під час майстер-класу спікер розповідав студентам про класифікацію змішаних напоїв та методи їх приготування, правила роботи з барним інвентарем та інструментами, а також матеріально-технічне забезпечення барів. Наприкінці зустрічі бармен Владислав звернув увагу на символ будь-якого бару – шейкер та його різновиди.

В атмосфері дружнього спілкування пан Владислав продемонстрував техніку професійного приготування класичних коктейлів. Учасники заходу мали змогу самостійно приготувати напої, при цьому навчитися правильно використовувати ніж сомельє, шейкер, джигер, мадлер, стренер, гейзер, барну ложку, барне сито, щипці тощо.

Висловлюємо слова вдячності директору CONFERENCE-CONCERT HALL FLORA CLUB та ресторану «Пікнік» Наталії Шупрудько за надану можливість проведення змістовного та цікавого майстер-класу, корисну інформацію та співпрацю на освітянській ниві, а бармену Владиславу – за професіоналізм, відкритість та щирість!



Фотозвіт...



Майстер-клас на тему «Техніка приготування класичних коктейлів» у рамках діяльності Школи бармена