Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Участь студентів ЧТЕІ ДТЕУ у онлайн-конференції від Poster




10 жовтня 2024 року студенти кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу спеціальності «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спільно з к.т.н., доцентом Інною Данилюк та старшим викладачем Любов'ю Струтинською взяли участь у роботі онлайн-конференції «Як відкрити ресторан у кризовий час», організованою компанією «Poster».

Спікери та їхні тематичні напрями:

1. Максим Храмов - керуючий партнер мережі ресторанів «Pastateca» м. Київ та співзасновник ресторанів «Устриця» і «Бограч» Закарпаття, 23 роки в бізнесі, тема - «Тренди та конкурентна стратегія для відкриття закладу».

2. Владислав Шокун - директор кавового виробництва та співвласник закладів мережі «Escobar Coffee» м. Київ, 9 років в кавовій сфері, тема - «Як відкритись без факапів. Що чекає після відкриття».

3. Наталія Полянська - співзасновниця кавової компанії «LaKava», 7 років досвіду у проєктному рекрутингу, найм для клієнтів з України, ближнього зарубіжжя та США, тема - «Ціннісна пропозиція роботодавця, вплив на створення міцної команди».

Студенти отримали реальні практичні кейси та відповіді на питання щодо того, які формати краще відкривати під час кризи та як вести бізнес на старті, як досліджувати ринок та визначати потенційного гостя в процесі проєктування закладу, чому важливо правильно підбирати команду, щоб швидко вийти на окупність та змусити заклад працювати на повну силу.

Отримані знання, досвід та поради від досвідчених фахівців формують у студентів комплесне бачення сучасних реалій діяльності ресторанного бізнесу та підсилюють фахові компетентності, отримані під час вивчення професійно-орієнтованих дисциплін за відповідними освітніми програмами.



Фотозвіт...



Участь студентів ЧТЕІ ДТЕУ у онлайн-конференції від Poster