Участь студентів ЧТЕІ ДТЕУ у
Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції
на базі ДТЕУ (м.Київ)
18 квітня 2025 року на факультеті технологій та бізнесу Державного торговельно-економічного університету відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «ТЕХНОЛОГІЇ ТА БІЗНЕС: ІНТЕГРАЦІЯ, ПЕРСПЕКТИВИ, МОЖЛИВОСТІ». У ній взяли участь студентки ЧТЕІ Білек Лілія та Крижановська Роксолана під керівництвом кандидата технічних наук, доцента Паламарек Каріни, а також Мирончук Марія, науковим керівником якої є старший викладач Паращук Анастасія.
На засіданні секції «Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та виклики» були присутні 47 учасників. З доповідями виступили 8 студентів, які презентували у фіналі власні наукові дослідження.
За звання переможця змагалися представники 7 закладів вищої освіти: Державного торговельно-економічного університету (м. Київ), структурних підрозділів ДТЕУ: Ужгородського торговельно-економічного інституту (м. Ужгород), Чернівецького торговельно-економічного інституту (м. Чернівці), Вінницького торговельно-економічного інституту (м. Вінниця), а також здобувачі Державного біотехнологічного університету (м. Харків), Національного університету харчових технологій (м. Київ), Навчально-наукового інституту економіки і торгівлі імені Михайла Туган Барановського Криворізького національного університету (м. Кривий Ріг).
Студентки кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ ДТЕУ презентували свої наукові роботи, які відображають сучасні тенденції в галузі харчових технологій та ресторанного бізнесу.
Врахувавши актуальність досліджень, науковість і практичне значення, комісія визначила переможців у секції «Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та виклики». Дипломом третього ступеня відзначено студентку Лілію Білек (Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ, науковий керівник - доцент Каріна Паламарек).
Конференція стала чудовою платформою для обміну ідеями, обговорення новітніх технологій та можливостей для розвитку бізнесу в Україні.
Участь у такому заході сприяє розвитку професійних навичок студентів, розширенню їхнього кругозору й формуванню наукового мислення. Ми пишаємося досягненнями наших студентів і їхнім внеском у наукову спільноту!