Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

VII студентська наукова Інтернет-конференція
«Сучасні інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного господарства»




16 травня 2024 року з нагоди відзначення Дня науки у Чернівецькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ була проведена VII студентська наукова Інтернет-конференція «СУЧАСНІ ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА», організатором якої виступила кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу.

На початку заходу з вітальним словом виступив Василь Кифяк, д.е.н., професор, заступник директора ЧТЕІ. Василь Федорович відзначив актуальність проблемної тематики, обраної для досліджень та обговорення, а також побажав всім учасникам плідної співпраці й ефективної наукової та студентської колаборації.

Модератор заходу – завідувачка кафедри, доцент Каріна Паламарек відзначила, що учасниками конференції стали 70 студентів закладів вищої освіти з таких міст, як Київ, Вінниця, Бурштин та Чернівці. Також Каріна Вікторівна оголосила наукові напрями конференції, а саме:

1. НоReCa: інноваційний досвід та перспективи в Україні.

2. Розвиток індустрії туризму та гостинності в умовах воєнного часу.

3. Маркетинговий менеджмент у закладах ресторанного господарства.

4. Фінансово-економічні та обліково-аналітичні засади розвитку готельно-ресторанного господарства.

Найбільш цікаві доповіді були представлені на пленарному засіданні, зокрема:

- Марія Литвин, студентка 1 курсу ЧТЕІ ДТЕУ, доповідала на тему «Використання природних барвників у харчовій промисловості» (наук. кер. – Брикова Т. М.);

- Вікторія Чирюк, студентка 1 курсу ЧТЕІ ДТЕУ, представила доповідь «Перспективи розвитку гастрономічного туризму Буковини в контексті реалій воєнного стану» (наук. кер. - Незвещук-Когут Т. С.);

- Іванна Пелехан, студентка 4 курсу, доповідала на тему - «Перспективи використання олії першого холодного віджиму у технології холодних закусок із гідробіонтів» (наук. кер. – Паламарек К. В.).

Щиро дякуємо учасникам студентської конференції та їхнім науковим керівникам за проведені актуальні наукові дослідження й отримані результати. І вітаємо всіх науковців з Днем науки! Подальших наукових звершень і здобутків на благо нашої країни!





Фотозвіт...



VII студентська наукова Інтернет-конференція «Сучасні інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного господарства»