Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Продовження циклу лекцій від експерта,
тренера, ресторатора Євгена Пластуна




25 березня 2024 року у рамках договору про співробітництво між ЧТЕІ ДТЕУ та ФОП Пластун Є.Ю. відбулося продовження циклу лекцій на тему: «Команда та сервіс у ресторанному бізнесі» для студентів першого і другого курсів ОС «бакалавр» і «магістр» спеціальностей «Харчові технології» й «Готельно-ресторанна справа».

Нагадуємо, що Євген Пластун є експертом і консультантом з сервісу, комунікацій та операційних процесів; співвласником кондитерського виробництва та магазину Agave Cake (Чернівці).

Під час лекції Євген в дружній атмосфері розповів студентам про основні принципи формування команди, планування ідеального штатного розкладу та випробувальний термін, навів практичні приклади стажування. Деталізував план адаптації в закладах ресторанного господарства та розкрив секрети співбесіди. Наприкінці зустрічі спікер звернув увагу на пріоритети найму персоналу на роботу та представлення нового члена команди колективу.

Висловлюємо слова вдячності Євгену Пластуну за цікаву лекцію та з нетерпінням чекаємо продовження.



Фотозвіт...



Продовження циклу лекцій від експерта, тренера, ресторатора Євгена Пластуна