Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
Спільні проєкти та співробітництво
8 жовтня 2021 року завідувачем кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу к.т.н., доцентом Паламарек К.В. проведено зустріч зі стейкголдером - випускницею ЧТЕІ КНТЕУ, директором готельно-ресторанного комплексу «Буковинська зірка» - Якобець Г.П. щодо обговорення питань з організації освітнього процесу студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» на базі виробничої лабораторії, яка відкрита у цьому комплексі, та стажування викладачів у рамках співпраці відповідно до підписаних договорів.
Співпраця з успішними фахівцями-практиками шлях до високоякісної підготовки студентів!
5 жовтня 2021 року відбулась чергова зустріч з стейкголдером студентів спеціальності «Харчові технології» у лабораторії кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу, яка організована на базі ресторану концерт-холу «Флора клуб» під керівництвом к.т.н., доцента цієї ж кафедри Романовської О.Л.
Студенти ознайомились з принципами організації роботи у виробничих цехах, особливістю розміщення устаткування та організацією технологічних ліній, ділянок та робочих місць діючого закладу ресторанного господарства.
Завдяки тісній співпраці ЧТЕІ КНТЕУ з підприємствами-партнерами студенти мають можливість поєднувати теоретичні знання отримані у аудиторіях з практичним навчанням у виробничих лабораторіях, що сприяє формуванню у них відповідних фахових компетентностей. А підприємства, у свою чергу, отримують молодого висококваліфікованого фахівця, максимально мотивованого до роботи одразу після закінчення навчання.