Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015
Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу


Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу












Наші випускники





ЛАКУСТА ЯНА ВАСИЛІВНА

у 2019 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Співвласниця кулінарної школи «Chef Arts School», бренд-шеф, член трьох асоціацій шеф-кухарів України.

САЛАМАНДИК МАКСИМ ПЕТРОВИЧ

у 2021 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».

Засновник компанії «Maks Catering» та власник кавярні «Cofee Yard».

МЕЛЬНИЧУК ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА

у 2021 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Співвласниця кулінарної школи «Chef Arts School», шеф-кондитер.




КАТЕРИНЧУК СВЯТОСЛАВ СВЯТОСЛАВОВИЧ

у 2022 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Бренд-шеф ресторану «The Сад».

ЯКОБЕЦЬ МАРИНА ПЕТРІВНА

у 2022 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Шеф-кондитер ресторану «Буковинська зірка».

ДОВГАНЮК АЛІНА ІГОРІВНА

у 2023 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Кондитер пекарні-кондитерської «Рецептура».




ІВАНЧУК ІВАН ВАСИЛЬОВИЧ

у 2017 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Співвласник ресторану «Bjork», півфіналіст проєкту «Мастер-шеф Професіонали 4».

ПОПОНЯ СТАНІСЛАВ СЕРГІЙОВИЧ

у 2020 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Учасник проєкту «Пекельна кухня».

КРИЛЬЧУК ІННА

у 2021 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Співвласниця кулінарної школи «Pastel_ki».




АБРАМЮК ВАСИЛЬ МИКОЛАЙОВИЧ

у 2014 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

«line cook» (кухар на лінії), в готелі "Lafayette Park Hotel and Spa", м. Lafayette, (Лафаєт), Каліфорнія США.

АНДРІЄВСЬКИЙ СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ

у 2010 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Директор кафе «Марічка» м. Чернівці.

АНТОНОВИЧ АНАСТАСІЯ ДМИТРІВНА

у 2014 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Співвласниця готельно-ресторанного компексу «Ланаділі».




БОДНАРЮК ІВАННА ІГОРІВНА

у 2020 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Викладач спеціальних дисциплін Вищого професійного училища №24.

БОДНАРЮК ОЛЬГА ІВАНІВНА

у 2017 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Начальник відділу овочі кулінарія ТОВ гіпермаркет «Ашан».

БОЖИЄВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ

у 2014 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Майстер по карвінгу, м. Чернівці.




БОТУК МАРИНА ВАСИЛІВНА

у 2017 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Старший майстер, викладач Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ.

ВОРОЩУК СЕРГІЙ ВІКТОРОВИЧ

у 2009 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Майстер виробничого навчання Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ.

ГНАТЧУК ОКСАНА СЕРГІЇВНА

у 2010 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Заступник директора кафе «Марічка» м. Чернівці.




ГНАТЮК АЛІНА ПЕТРІВНА

у 2017 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Викладач Чернівецького державного комерційного технікуму.

ГОРУК ІНЕСА РАДУВНА

у 2013 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Викладач Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ.

ГУЦУЛ МАРИНА ВАСИЛІВНА

у 2016 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Заступник директора ПТУ №8.




ДАНИЛЮК ІННА ПЕТРІВНА

у 2011 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

к.т.н., доцент кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

ДАСКАЛЮК ВАЛЕРІЯ ВАЛЕРІЇВНА

у 2019 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Старший кондитер студії Sweet Boutigue.

ЖАЛОБА МАРИНА ВАЛЕРІЇВНА

у 2020 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Майстер виробничого навчання Чернівецького державного комерційного технікуму.




ЯКОБЕЦЬ ГАННА ПЕТРІВНА

у 2016 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Директор готельно-ресторанного копмлексу «Буквинська зірка».

КОЗЛЕНКО АНДРІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ

у 2015 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Шеф-кухар ресторану «Pastateca»

КОПЕЛЬЧУК МИКОЛА ЮРІЙОВИЧ

у 2017 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

в.о. директора готельно-ресторанного комплексу «Наталі», м. Мукачево.




КОСТЕНЮК ОКСАНА ВАСИЛІВНА

у 2020 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Майстер виробничого навчання Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ.

ЛЕГУНЯК СВЯТОСЛАВ ЙОСИПОВИЧ

у 2018 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

ст. лаборант, асистент Коломийського професійного ліцею сфери постуг.

ШУПРУДЬКО НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА

у 2012 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Директор ресторану «Пікнік», ресторану «Flora club».




МАЦИК ВОЛОДИМИР ВІКТОРОВИЧ

у 2017 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Директор кафе «Ситий гуцул», с. Микулин, Івано-Франківська обл.

НЕЗВЕЩУК-КОГУТ ТЕТЯНА СЕМЕНІВНА

у 2018 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

к.е.н., доцент кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

ОЛЕКСЮК НАТАЛЯ ДЕМЕНТІЇВНА

у 2018 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».

Презедент ГО «ХоРеКа Буковина».




ПАЛАМАРЕК КАРІНА ВІКТОРІВНА

у 2010 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

к.т.н., доцент, завідувач кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

ПАРАЩУК АНАСТАСІЯ ВІТАЛІЇВНА

у 2017 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Завідувач навчальної лабораторії кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

ПЕРЕВЕРЗЕВА ТЕТЯНА ІВАНІВНА

у 2013 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Викладач технологічних дисциплін Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу.




ПЕТРЮК ОЛЕКСАНДР МИКОЛАОВИЧ

у 2012 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Бармен на Вілла «Версаче».

РЕВУЦЬКА ЛЮБОВ ЯКІВНА

у 2013 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Провідний технолог кафе «Мальва».

РОМАНОВСЬКА ОЛЬГА ЛЕОНІДІВНА

у 2010 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

ст. викладач кафедри кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.




САРАНЧУК ЛЮДМИЛА МИХАЙЛІВНА

у 2020 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

викладач спеціальних дисциплін Чернівецького комерційного технікуму.

СИНЮГА СОФІЯ ЛЮБОМИРІВНА

у 2018 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».

Менеджер з розвитку ресторації «Пані Журавлина» та пекарні «Дві Печі».

СКОРЕЙКО ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА

у 2010 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

Адміністратор ресторану "Лебедине озеро».




СТРУТИНСЬКА ЛЮБОВ ТОДОРІВНА

у 2010 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

ст. викладач кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

ЧЕРНЕЙ НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА

у 2018 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія».

ШВЕЦЬ НАДІЯ МИХАЙЛІВНА

у 2020 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології».

Майстер виробничого навчання Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ.