Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015
Матеріально-технічна база


Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу












Матеріально-технічна база



У навчальному процесі кафедри задіяні 6 сучасних спеціалізованих лабораторій, обладнаних устаткуванням:

1. Лабораторія з харчових технологій, стандартизації, сертифікації, метрології та управління якістю


2. Лабораторія з проектування і автоматизації сервісно-виробничих процесів

 


3. Лабораторія з технології виробництва продукції ресторанного господарства та устаткування


4. Лабораторія з організації готельного обслуговування





5. Лабораторія з організації ресторанного обслуговування


6. Лабораторія з технології напоїв і барної справи


а також 3 кабінети: фізики, хімії та охорони праці і безпеки життєдіяльності.

Спеціалізовані навчальні лабораторії забезпечені різними видами технічних ресурсів: лабораторним обладнанням, реактивами, устаткуванням, механізмами, стендами, засобами вимірювання, комп’ютерами з програмним забезпеченням.